Týpí pro Sovičku

I přes současnou situaci máme radost! Máme velikou radoooost! Těšíme se, že se (snad brzy) sejdeme s dětmi i školou v novém týpí.

❤️

Děkujeme nadaci Nros a Nadačnímu fondu Škoda Auto za důvěru a podporu našich projektů. Na podzim tohoto roku nás podpořili grantem na nákup nové plachty na týpí v hodnotě 25.000,-. V této době si jakékoliv podpory vážíme o to více.

🙏🏻

https://www.facebook.com/NoveBoleslavsko/photos/a.315167655992612/763832471126126/?cft[0]=AZWYVHTuEOk9emCqtpSYUYrfN8wXDI_L1c1wVc4JXUfbU0tNZ2Ev7JgoSYe-imPwLOXtXhp4IquOZ1ivylnuHmrrWpTwrlBD6juHeBjujyWgfzOjsBqiFU9hoEvK-Gaslq1bNfwn6buDeSbz28NSO7j3NiGx25RpFajhvxlV1mSabAmj_JwSOF9y1y3U8haVdoDalCidvQ8-6i9lKGCYoobCnG_-EVC7EVdccJZcAzkI7Kpmm9RdmVmitjF2P-t5M8qmZTAsgQUJ1htELgERnVEI&tn=EH-y-R

Novinky z Lesního klubu Sovička

Od 3.3.2020 chodíme s dětmi ven každé úterý, čtvrtek a pátek. Nově nám k našemu týpí přibylo ještě zázemí v podobě jurty. Projekt Spolu-tvoření naší neziskové organizace Kořeny života, z.s.. Již brzy s dětmi jurtu navštívíme 🙂

Aktuálně

Dopolední klub pro rodiče s dětmi byl ukončen k 31.12.2018.

Od 1.1.2019 se tedy tyto dopoledne pod záštitou Lesního klubu Sovička nekonají, v lesoparku se již nescházíme a ani za žádnou takovou činnost neneseme zodpovědnost.

Týpí je majetkem Lesního klubu Sovička a je využíváno pouze pro jeho účely a aktivity – odpolední klub pro školní děti a letní příměstský tábor.

Děkuji za pochopení

Ing. Barbora Stehlíková

 

Aktuality ke konci roku 2018

Dopolední klub pro rodiče s dětmi byl ukončen k 31.12.2018.

Od 1.1.2019 se tedy tyto dopoledne pod záštitou Lesního klubu Sovička nekonají, v lesoparku se již nescházíme a ani za žádnou takovou činnost neneseme zodpovědnost.

Týpí je využíváno pouze pro účely Lesního klubu Sovička – družina pro školní děti a letní příměstský tábor.

Děkuji za pochopení

Ing. Barbora Stehlíková

Změny v lesním klubu

Jak se nám rok přehoupl do dalšího, čekala nás doslova „smršť“ změn ;).

Týden před Vánoci došlo k úplnému zničení plachty na týpí. Naštěstí se nám naše zázemí podařilo na čas vyřešit, a to zapůjčením plachty z kmene Osmaka Opo Ligy lesní moudrosti – za což moc děkujeme. Také děkujeme Milanovi, náčelníkovi, za pomoc se stavbou.

Průvodkyně Bára se s koncem ledna účastní klubíků jen občas a průvodkyně Veronika se rozhodla z časových důvodů skončit úplně a tak jsme hledali nové kolegy/ kolegyňky. Podařilo se a my vítáme do našeho týmu Renču Královou. Těšíme se na spolupráci a další nové nápady ;).

První klubík s malými cvrčky

Myslím, že dnešní první klub se vydařil! Lovili jsme luční kobylky, zkoumali bodláky, hráli si s kaštany a hledali sovičku kolem týpí Nejdůležitější částí výpravy byla ale stejně svačina…

průvodkyně Bára Š.

Dopolední klubík

Dopolední herna v lese pro děti od cca 2 do 4 let. Sraz na začátku lesoparku Důně (viz mapa na našich webových stránkách) v 9 hodin. Společně se vydáme k týpí, strávíme čas hrami, pozorováním přírody, procházkou. Na sebe vhodné, nejlépe nepromokavé, oblečení. Klidně i radši nějaké náhradní ponožky, kalhoty. S sebou ještě pití a svačinu, při běhání rychle vytráví Prosím o předběžné nezávazné přihlášení.
Víc info do zpráv, na webu http://klub-sovicka.cz/klubove-dopoledne-pro-rodice-s-detmi/ a na telefonu 732 601 724.